Zuiver

Op interiorlabel.nl vind je een divers aanbod van het merk Zuiver. De Zuiver shop is onderverdeeld in categorieën: meubels, lampen, decoratie, en nieuwe collectie. Zodat het zoeken tussen zoveel toffe items een stukje makkelijker wordt. De collectie van Zuiver kan je hier nu online bestellen!
 
Over Zuiver
Zuiver is een Nederlands merk en is in 1998 opgericht. De naam Zuiver zegt het eigenlijk al. Het staat voor puur, eenvoud, stijlvol design, fris en ook zeker verrassend! Van een ontwerp getekend aan de tekentafel tot de daadwerkelijke ontwikkeling van een product. Het designteam maakt dat de groeiende collectie blijft bestaan uit trendy items die onderling perfect combineren.
 
De collectie blijft fris en verrassend door de inspiratie die wordt opgedaan tijdens het reizen en door de samenwerking met gastontwerpers. De producten van Zuiver staan aan de top van de nieuwste interieurtrends.
 
De collectie van Zuiver telt veel leuke items die in iedere woonstijl goed tot zijn recht komen. Bij interiorlabel.nl vind je de hele collectie van Zuiver, dus shop snel je eigen Zuiver item!
 
Zuiver meubels
Verrassend design ontworpen in Nederland. De stoelen, tafels, kasten, fauteuils en banken van Zuiver hebben een eigentijdse twist en een sfeervolle uitstraling. Ieder nieuw meubel dat wordt uitgebracht vormt een goede combinatie met de huidige collectie.
 
Zuiver stoel
De collectie stoelen bestaat uit trendy design en toffe klassiekers. Met een eetkamerstoel van Zuiver is het mogelijk om heerlijk uitgebreid te tafelen. Niet alleen binnen, maar ook buiten. De collectie telt namelijk een aantal toppers van tuinstoelen. Hang je liever aan de bar? Daar is aan gedacht. Zuiver heeft ook de perfecte barkruk.
 
Zuiver tafel
Die eetkamerstoelen verdienen natuurlijk wel een stijlvolle tafel om aan te staan. Een echte topper om gezellig met vrienden en familie aan te schuiven. Voor de koffie- en theeleuten onder ons mag een salontafel niet ontbreken. Er is een ruime keuze uit kleur, materiaal en vorm. Dit geldt ook voor bijzettafels.
 
Zuiver kast
Je servies, je boeken of gewoon wat troep die je liever uit het zicht hebt liggen. Het moet allemaal een plek krijgen, maar waar? In een kast van Zuiver natuurlijk! Stijlvol en praktisch in één. Ruim het huis lekker op, kastdeuren dicht en klaar!
 
Zuiver fauteuil en bank
Met een fauteuil of bank van Zuiver zit je er altijd stijlvol bij. Comfortabele kussens en mooie stoffen. De indeling van je zithoek bepaal je helemaal zelf met een elementen bank. Plaats er een Zuiver fauteuil naast en de ruimte is om door een ringetje te halen. Leun achterover en ontspan!
 
Zuiver lamp
De lampen van Zuiver zijn toch wel dé sfeermakers in je interieur. De collectie telt een aantal toffe exemplaren! Bij interiorlabel.nl kan je online terecht voor hanglampentafellampen, wandlampen en staande lampen van Zuiver.
 
Zuiver decoratie
Met een aantal accessoires in je interieur maak je het persoonlijk. Zuiver heeft een aantal decoratie ontworpen die een perfecte match vormen met de hele collectie. Zo is het opvallend dat marmer niet alleen toegepast is als tafelblad, maar ook als vaas en klok. Als één iets zeker is… Met Zuiver kom je nooit te laat, want wat zijn er ontzettend veel toffe klokken om uit te kiezen!