Shop de de nieuwste HKliving collectie bij Interior Label !

Door de veelzijdige collectie van het merk HKliving kunnen we je alvast verraden dat vrijwel iedereen hier goed mee uit de voeten kan. Van complete familiebanken tot heerlijke vloerkleden en van sfeervolle verlichting tot moois voor buiten.

Dutch design van HKliving

Door de veelzijdige collectie van het merk HKliving kunnen we je alvast verraden dat vrijwel iedereen hier goed mee uit de voeten kan. Van complete familiebanken tot heerlijke vloerkleden en van sfeervolle verlichting tot moois voor buiten. We kunnen wel stellen dat HKliving van vrijwel alle (interieur)markten thuis is. De Retro bankencollectie is hier een perfect voorbeeld van. De ontwerper van deze bank heeft aan elke gezinsgrootte gedacht. Zo heb je de keuze uit een 2-zits, 3-zits en 4-zits. De zwartgelakte metalen poten in combinatie met de okergele stof maakt de bank tot een echte blikvanger in ieder interieur. Ondertussen nieuwsgierig geworden naar meer van HKliving? Laat je verrassen door de mooiste designontwerpen die elk op hun eigen manier jouw interieur een boost gaan geven.

HKliving is een Nederlands designmerk dat is opgericht door Sander Klaver en Emiel Hetsen. Ze bezitten een gevarieerde collectie woonproducten die is geïnspireerd op het verleden en niet onbelangrijk: die eclectische twist. Deze producten worden vaak met de hand gemaakt en hebben een natuurlijk karakter. Zo is geen enkel product uit een specifieke collectie hetzelfde. Stuk voor stuk aspecten die bijdragen aan de schoonheid van dit merk en elk op hun eigen manier. Deze kenmerken maken designlabel HKliving ook zo bijzonder en zorgen ervoor dat je altijd de keuze hebt uit een uniek exemplaar. Door de jaren heen heeft dit merk nationaal en internationaal al heel wat bekendheid weten te krijgen. In korte tijd worden de producten van HKliving over de hele wereld verkocht in al meer dan vijftig landen. Elk jaar weet dit merk ons weer te verrassen met hun nieuwe collecties die ze uiteraard ook presenteren op onder meer de bekende interieurbeurs Maison et Objet in Parijs. 

HKliving en haar gevarieerde aanbod woonproducten

Het ontwerpersteam van HKliving houdt zich met zo ongeveer alle soorten woonproducten bezig die er zijn. De focus ligt niet alleen op meubels en textiel, maar ook de kleinere producten maken het grote verschil in zowel privéomgevingen als ruimtes in een hotel, restaurant of kantoor. Zo vind je producten waarmee je bijvoorbeeld je woning perfect kunt (af)stylen. De producten van HKliving hebben elk een eigentijdse, originele look wat ze tot een genot maakt om naar te kijken en te gebruiken. En wel met de uitstraling van vroeger en het functioneren van nu. Op zo’n manier dat er voor iedereen wat tussen zit. De collectie van HKliving speelt in op verschillende woonstijlen waaronder industrieel. De nostalgische ontwerpen worden in een nieuw, trendy en uniek jasje gestoken. Heb jij al wat moois gezien?