Shop de de nieuwste MMlampadari collectie bij Interior Label !

Ontstaan in 1966 in de Veneto regio in Italië is MM Lampadari uitgegroeid tot een van de meest belangrijke designers van interieurverlichting. Ze zijn toonaangevend en hebben vele grote projecten gedaan.

Ontstaan in 1966 in de Veneto regio in Italië is MM Lampadari uitgegroeid tot een van de meest belangrijke designers van interieurverlichting. Ze zijn toonaangevend en hebben vele grote projecten gedaan. De tijdloze designs bestaan uit verschillende materialen, zoals smeedijzer en Murano glas. Klassiek en modern komen samen in de handgemaakte ontwerpen van deze Italiaanse designer. Dankzij de jarenlange ervaring, de technische kennis en de esthetische visie van de ontwerpers komen deze unieke ontwerpen tot stand. Er zijn lampen met kostbaar geblazen Murano glas en de kleurschakeringmogelijkheden zijn eindeloos. Gouden inzetten zijn mogelijk, evenals kleine Swarovski kristallen. Deze worden vaardig verwerkt in het ontwerp. Alles wordt gemaakt van de beste en fijnste materialen.

De verschillende ontwerpers drukken ieder hun eigen unieke stempel op de lampen die zij ontwerpen. Doordat de collectie van MM Lampadari door verschillende ontwerpers vormgegeven wordt, is er voor elk interieur een geschikte lamp beschikbaar. Het assortiment bestaat uit hanglampen, muurlampen, plafondlampen, staande lampen en kandelaars. Met deze luxe designerlampen in uw huis geeft u elke ruimte een chique uitstraling. Sommige designs zijn strak en modern, anderen zijn juist wat klassieker en organisch gevormd.

Het diverse assortiment van MM Lampadari


De lampen van MM Lampadari worden in hun design direct beïnvloed door de locatie waar ze vandaan komen. De provincie Veneto is een gebied met een rijke historie. De regio is rijk aan historische en artistieke schatten. Schatten die gecombineerd worden door het suggestieve landschap. De geschiedenis van Veneto is er een waar mensen in harmonie met de natuur samenwerken. Een cultuur die haar intrinsieke waarden ook toont in de vormgeving. Van de vele tradities die deze cultuur kent is die van het smeedijzer zeker niet de minste. En dit ziet men ook terug in de lampen van MM Lampadari. Het eindresultaat zijn lampen die de interpretatie van deze traditie tot in hun kern vertegenwoordigen. Inmiddels vertegenwoordigt dit merk zich als een belangrijke entiteit op het gebied van interieurverlichting. Een merk dat meer biedt: een eeuwenoud hart en een expressie van tijdloze kwaliteit.

Interior Label online!


Met het aanbod aan de mooiste vormen van binnen- en buitenverlichting mag het aanbod aan MM Lampadari niet ontbreken. En ook deze lampen vindt u natuurlijk bij ons terug. Mooi Verlichting is dé aanbieder van eigentijdse verlichtingsoplossingen. Ons assortiment wordt continu vernieuwd met het aanbod van de meest gerenommeerde merken.

Ook u vindt uw ideale designverlichting terug bij ons.
Kijk dus rond in onze webshop en laat u inspireren door ons assortiment