De terrastafels van Interior Label by Rein Rambaldo

Het woonassortiment van Interior Label is zeer uitgebreid. Er is van alles te vinden, van grote meubels zoals banken, bedden, kasten en tafels tot bijzettafels en woonaccessoires.

TERRASTAFELS

Bij Interior Label hebben we terrastafels van enorm veel verschillende materialen, zoals hardhout, kunsthout, metaal, glas, fiberstone en kunststof. Bij het kiezen van het materiaal kun je je afvragen of je een terrastafels van onderhoudsvrij materiaal wilt, zoals kunststof of kunsthout, of dat je klassieke houten terrastafels wilt, die een beetje onderhoud vereisen. Met de eenvoudige adviezen van Interior Label is het onderhoud echter snel gebeurd en weet je zeker dat je houten tuintafel mooi blijft. 

COMBINEER JOUW TUINTAFEL MET DE JUISTE STOELEN

Bij het kopen van een terrastafels is het belangrijk om er een te kiezen die bij je terrasstoelen past, zowel wat betreft de hoogte en breedte als het uiterlijk. Als je ook nieuwe terrasstoel wilt kopen, dan hebben we uiteraard een ruim assortiment. 

Voor de meeste mensen is het buitenleven ultiem. Buiten borrelen en eten geeft nagenoeg iedereen een goed gevoel. Dat gevoel wordt nóg beter wanneer men aan een goede terrastafel zit (of staat). De kenmerken van deze goede terrastafel? Een stevig blad (waar men lekker op kan leunen), een nog steviger onderstel (niets is erger dan een wiebelende tafel) en een prettige look (want het oog wil ook wat).