WOOOD bruin essenhout (Gravure) displaykast met zwarte deuren van grenenhout

Merk: WOOOD
Niet op voorraad (kies ander aantal)
minimaal 5 weken
Artikelcode 373381-Z
EAN 8714713108688
Informatie
Kleur: Black
Afmetingen: 200x100x37 (H X B X D)

Solide kast met ruimtelijk lijnenspel
Zwart grenen hout met zwart metalen onderstel
Boekenkast en opbergkast in één
H 200 cm x B 100 cm x D 37 cm

De hoge kast Gravure zwart grenen [fsc] van het Nederlandse merk WOOOD Exclusive is onderdeel van de serie Gravure. Deze solide serie kasten hebben een basic modern design en door het materiaalgebruik een warme uitstraling. De deuren van de serie Gravure hebben een ruimtelijk lijnenspel.
De serie Gravure heeft verschillende modellen kasten in de kleuren naturel eiken, bruin essen en zwart grenen. Bij ieder model kan voor een andere kleur deur gekozen worden. De serie bevat alle combinaties.
Deze hoge kast met speelse vakken heeft als basis de uitvoering zwart grenen en deuren van zwart grenen gecombineerd met een zwart metalen onderstel (hoogte van 15 cm). Het interieur van de kast is gelamineerd spaanplaat in de kleur zwart.
Achter de twee deuren zit een legplank, de hoogte tussen de legplanken is 25 cm. De hoogte van de liggende open vakken in de kast is 31 cm en de breedte 64 cm. De staande vakken zijn 64 cm hoog en 31 cm breed.
Dit meubel heeft een gewicht van 44 kg en wordt als bouwpakket (in 3 pakketten) geleverd met een duidelijke montage-instructie.
Plaats bij harde vloeren viltglijders onder de poten. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!