WOOOD zwart essenhout (Gravure) dressoir kast met zwarte deuren van grenenhout

Merk: WOOOD
Niet op voorraad (kies ander aantal)
minimaal 5 weken
Artikelcode 373383-Z
EAN 8714713109029
Informatie
Kleur: Bruin | Zwart
Afmetingen: 85x180x46 (H X B X D)

Solide dressoir met ruimtelijk lijnenspel
Charcoal/bruin essen met zwart grenen deuren en zwart metalen onderstel
Stijlvol meubel met opbergmogelijkheden
H 85 cm x B 180 cm x D 46 cm

Het Dressoir Gravure bruin essen hout met zwart grenen deuren [fsc] van het Nederlandse merk WOOOD Exclusive is onderdeel van de serie Gravure. Deze solide serie kasten hebben een basic modern design en door het materiaalgebruik een warme uitstraling. De deuren van de serie Gravure hebben een ruimtelijk lijnenspel.
De serie Gravure heeft verschillende modellen kasten in de kleuren naturel eiken, bruin essen en zwart grenen. Bij ieder model kan voor een andere kleur deur gekozen worden. De serie bevat alle combinaties.
Dit dressoir met veel opbergmogelijkheden heeft als basis de uitvoering bruin essen en deuren van zwart grenen hout gecombineerd met een zwart metalen onderstel (hoogte van 15 cm). Het interieur van de kast is gelamineerd spaanplaat in de kleur zwart.
Het meubel heeft 3 deuren en achter iedere deur zit een legplank, de hoogte tussen de legplanken is 32 cm en de breedte is 58 cm.
Dit meubel heeft een gewicht van 45 kg en wordt als bouwpakket (in 2 pakketten) geleverd met een duidelijke montage-instructie.
Plaats bij harde vloeren viltglijders onder de poten. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!