• Groothandelsprijzen - alle prijzen zijn excl. BTW
 • Gratis verzending vanaf €500,-
 • Voor horeca professionals in lifestyle!

8.8Uit 23 beoordelingen

Interior Label - Bar & Restaurant Decorations. Inspirerende merken tegen groothandelsprijzen!

Interior Label - Bar & Restaurant Decorations. Inspirerende merken tegen groothandelsprijzen!


  Disclaimer

  Disclaimer voor http://interiorlabel.nl/

  Op deze pagina vindt u de disclaimer van http://interiorlabel.nl/, zoals deze beschikbaar is gesteld door Interior Label by Rein Rambaldo. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

  Intellectueel eigendom
  Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

  Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Interior Label by Rein Rambaldo is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Interior Label by Rein Rambaldo.

  Prijzen
  Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Interior Label by Rein Rambaldo te mogen claimen of te veronderstellen.

  Interior Label by Rein Rambaldo streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

  De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande medeling. Interior Label by Rein Rambaldo aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

  Wijzigingen
  Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van http://interiorlabel.nl/ op deze pagina.

  Log in voor prijzen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Interior Label 9.6 / 10 - 20 Reviews @ Thuiswinkel waarborg
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen