Betaalmethoden

 
Betalen gaat gemakkelijk bij Interior Label by Rein Rambaldo.
Betaal methodes
Wij bieden de volgende betaalmethodes aan:
  • Ideal
  • Paypal
  • Visa
  • Maestro
  • Mastercard
  • American Express
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • SEPA-overboeking
iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankier omgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer. Onze animatie laat u snel zien hoe iDEAL precies werkt. Meer info over iDeal kunt u hier vinden.

PayPal
Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden en webshops. Selecteer PayPal bij het afrekenen en u wordt gevraagd in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper. Meer info over PayPal kunt u hier vinden.
Credit-Debitkaarten
Bij betaling per kaart wordt u gevraagd naar het kaartnummer, de geldigheidsduur en de CVC-code. We gebruiken een beveiligingsstandaard genaamd 3D-Secure, ontwikkeld door VISA en MasterCard. Alle informatie is versleuteld met SSL-versleuteling, waardoor ongeautoriseerde toegang tot kaartgegevens wordt voorkomen. We slaan geen kaartnummers op nadat de transactie is uitgevoerd.
Bancontact
Bancontact is een Belgisch betaalschema. Wanneer u Bancontact gebruikt  om online aankopen te betalen, maakt u geld over vanuit hun bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving. Bancontacts online betaalplatform kan gebruikt worden door iedereen met een door Bancontact uitgegeven betaalkaart. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd. Dit maakt de betaalmethode bijzonder geschikt voor webshops.
Apple Pay
Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. Hiermee voldoet Apple Pay aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2).
SEPA-Overboeking
SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Bij een SEPA-overboeking ontvangen u de betaalgegevens direct op hun scherm of per e-mail. Vervolgens maakt het bedrag over vanuit hun online bankomgeving, wanneer u het het beste uitkomt. In plaats van handmatig de betaalgegevens over te moeten schrijven, bieden wij de mogelijkheid een QR-code te genereren waarmee de betaling voldaan kan worden via een app. Dit verlaagt de kans op fouten omdat de betaalgegevens na het scannen klaarstaan in de app. Het verwerken van een overboeking duurt doorgaans enkele werkdagen. 
Prijzen
Prijzen zijn exclusief bezorgkosten. We behouden ons het recht voor om onjuiste prijzen aan te passen. Prijzen op de site  zijn in euro's. Alle prijzen zijn exclusief Nederlandse btw voor klanten binnen de Europese Unie.


 
Klik hier om naar de webshop te gaan